Yayın Tarihi: 15.07.2024 14:26

Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Bahar Dönemi Tek Ders Sınavları 22-26 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Sınava girme hakkı bulunan öğrencilerimizin 16-17 Temmuz 2024 tarihlerinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru değerlendirmeleri 18-19 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olup sonuçlar web sayfasında yayınlanacaktır.

"Tek ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler sadece bir başarısız dersi olması durumunda başvuru yapabilecektir. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç lisans en az 224 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

NOT: DAHA ÖNCE TEK DERS SINAV HAKKINDAN YARARLANAN ÖĞRENCİLER BİR DAHA TEK SINAVINA GİREMEZLER."