Yayın Tarihi: 02.06.2024 19:15

Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi göstermiş oldukları yoğun emek ve çabalar sonucundan başarı ile taçlandırdıkları eğitim hayatlarının sonuna gelen öğrencilerini mezun etti. Saat 16.00 da kapılarını açan stadyum, görsel bir şölene tanık oldu. Ailelerin ve akademik personelin gururlu bekleyişleri neticesinde gerçekleşen mezuniyet töreni 18.00 da kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından yapılan kortej yürüyüşü ile stadyuma giren öğrenci ve akademik personel gururlu yürüyüşlerini tamamladı. Akabinde gerçekleştirilen protokol konuşmaları sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin kep atmaları görsel bir şölen yaşattı. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini İş İnsanı Mustafa BÜYÜKKUTLU takdim etti ve başarılar diledi. Değerli hazirun eğlencesiyle sona eren mezuniyet töreni birçok anıyı da akıllara kazıdı.

Tüm mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında yanlarında olduklarını bildirmekten gurur duyarken, hepsine başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz...